Cel mai bun purificator de aer

Cel mai bun purificator de aer

Un purificator de aer ne ajuta sa eliminam particulele de praf, polenul si alti alergeni din aer, oferindu-ne astfel la un mediu mai sanatos. Unele purificatoare de aer pot ajuta si la eliminarea mirosurilor neplacute si, in unele cazuri, chiar si a bacteriilor si virusurilor din aer.

Cand petrecem mult timp intr-un spatiu, ne dorim sa respiram aer curat si sanatos, mai ales ca poluarea devine din ce in ce mai mult o preocupare majora in special in orasele mai mari. Un purificator poate face o diferenta semnificativa in calitatea vietii noastre de zi cu zi.

Eu il vad ca pe o investitie in sanatate, iar mai jos am facut un top cu purificatoare de aer bune, incat sa puteti alege un produs care sa livreze rapid rezultate.

Top purificatoare de aer bune: recomandari

Purificator de aer Xiaomi Smart Air Purifier 4 Pro

Purificator de aer Xiaomi Smart Air Purifier 4 Pro

Prima chestie care m-a uimit la acest purificator a fost cat de eficient este. Cu un PCADR de 500 m3/h si un FCADR de 185 m3/h, acest purificator indeparteaza 99,97% din acel praf nesuferit, parul de animale (pentru iubitorii de patrupezi ca mine, e perfect), polenul, fumul si chiar particulele fine de pana la 0,3 microni. Adica, practic, ia tot ce nu vrei sa respiri si il face disparut. Si face asta in doar o ora pentru o camera de 165 m2.

Cu aplicatia Mi Home, il pot controla de pe telefonul mobil, ceea ce inseamna ca pot sa-mi fac casa sa respire curat chiar si cand nu sunt acolo. Si daca esti fanul comoditatii supreme, merge de minune si cu Google Assistant si Amazon Alexa. Comanda vocala, prieteni. Suntem in viitor.

Are detectarea in timp real a poluantilor, deci stie exact cand aerul din jurul tau are nevoie de o mana de ajutor. Si are un ecran tactil OLED care iti arata tot ce vrei sa stii despre calitatea aerului, temperatura si umiditatea din camera ta, plus sase moduri de purificare. Si chiar daca face toate astea, functioneaza atat de silentios, incat nici nu-ti dai seama ca e acolo. Doar 33,7 dB, practic un soapta.

Purificator de aer Philips AC3854/51

Purificator de aer Philips AC3854/51

Acesta este un dispozitiv elegant, alb, arata bine in orice incapere, dar este si un campion al puritatii aerului. Are o capacitate de a purifica incaperi de pana la 73 m² si o rata CADR (viteza de purificare) de 610 m³/h. In doar 5 minute, poate curata o camera de 20 m², eliminand pana la 99,9% din virusuri, alergeni si alte substante poluante.

Acest purificator are un mod nocturn cu functionare extrem de silentioasa. Adica poti dormi linistit, stiind ca aerul din jurul tau este curat fara sa fii deranjat de zgomot. Consumul de energie este minim, la fel ca un bec standard, datorita designului sau eficient energetic.

Ce m-a cucerit pe mine, personal, este cat de inteligent este acest aparat. Cu senzori care scaneaza aerul de 1000 de ori pe secunda si un indicator care iti spune cand trebuie sa schimbi filtrul, e ca si cum ai avea un asistent personal pentru calitatea aerului din casa ta. Filtrele HEPA si cu carbon activ sunt de top, captand particulele ultrafine.

Vine si cu aplicatia Clean Home+, cu care poti monitoriza si controla purificatorul de oriunde, primind alerte in timp real despre calitatea aerului din locuinta ta.

Purificator de aer AlecoAir P40 SMART

Purificator de aer AlecoAir P40 SMART

P40 SMART este un adevarat maestru cand vine vorba de purificarea aerului. Sistemul sau complex de filtrare include un pre-filtru, filtru TRUE HEPA, si un filtru de Carbon Activ care iti garanteaza ca scapi de toate acele particule nedorite.

Pre-filtrul se ocupa de praf, scame, sau chiar de parul lui Fido care pluteste prin aer, in timp ce filtrul TRUE HEPA prinde microparticulele ratacitoare, de la acarieni pana la virusuri, cu o eficienta de invidiat – peste 99,97%! Si daca te gandesti ca asta e tot, te inseli. Filtrul de Carbon Activ face mirosurile neplacute sa dispara, lasand in urma doar prospetime.

Dar ce zici de tehnologia UV-C si functia de ionizare? Iti spun eu: sunt ca cireasa de pe tort! Lumina UV-C joaca un rol esential in dezinfectarea aerului, distrugand pana la 99,99% dintre bacterii si virusuri, in timp ce ionii negativi eliberati ajuta la prinderea particulelor poluante, imbunatatind astfel calitatea aerului si, implicit, viata ta.

Si daca esti genul care iubeste gadgeturile smart, P40 SMART vine cu conectivitate Wi-Fi, permitandu-ti sa-l controlezi de oriunde printr-o aplicatie pe smartphone, fiind compatibil si prin Google Home, Alexa sau Siri.

Purificator de aer cu umidificator Sharp UA-HG60E-L

Purificator de aer cu umidificator Sharp UA-HG60E-L

Primul lucru care iti sare in ochi la acest aparat este sistemul sau complet automat de filtrare, datorita celor 6 senzori de praf si tehnologiei avansate Plasmacluster Ion. Practic, dispozitivul „stie” cand aerul din jurul tau nu e suficient de curat si ajusteaza automat viteza ventilatorului pentru a se ocupa de orice contaminare. Iar cu cele 3 setari pentru sensibilitatea senzorilor si modul special de pulverizare a ionilor, e ca si cum ai avea propriul tau escadron de curatenie, dedicat sa-ti asigure aerul cel mai proaspat si sanatos.

Daca ai probleme cu alergiile sau pur si simplu vrei sa respiri mai usor, functia de umidificare a acestui purificator e un adevarat balsam. Senzorii sai inteligenti vegheaza constant asupra umiditatii din incapere, mentinand-o intre 55% si 65%, nivelul ideal pentru confortul tau. S

Ce m-a impresionat si mai mult e ca tehnologia Plasmacluster nu se limiteaza doar la purificarea aerului. Aceasta simuleaza modul in care natura isi mentine aerul curat, producand ioni negativi si pozitivi din vaporii de apa existenti in aer.

Si sa nu uitam de filtrele HEPA si de carbon activ, capabile sa captureze 99.97% din alergeni, particule poluante si chiar mirosuri neplacute, asigurand ca aerul din casa ta este nu doar curat, ci si sanatos.

Purificator de aer AlecoAir P25 ROUBIQ

Purificator de aer AlecoAir P25 ROUBIQ

P25 ROUBIQ, un purificator de aer mai ieftin care promite sa-ti transforme locuinta intr-un spatiu unde siguranta si prospetimea aerului sunt la ele acasa. Vine la pachet cu o capacitate impresionanta de recirculare a aerului de 220 mc/h, acoperind o suprafata de pana la 25 mp.

Echipat cu un sistem avansat de purificare in 5 etape, acesta abordeaza totul, de la praf si scame, pana la alergeni, bacterii si virusuri periculoase. Cu filtrul sau True HEPA (H13) si filtrul de Carbon Activ, nu lasa nimic in urma, asigurandu-ti o protectie de peste 99.97% impotriva particulelor invizibile cu ochiul liber.

Functia de ionizare si lampa UV-C adauga inca un strat de purificare, distrugand eficient bacteriile, virusurile si alte microorganisme nedorite, toate astea fara a pune in pericol sanatatea umana. Lumina UV-C lucreaza discret, in interiorul aparatului, fara a afecta imprejurimile.

Datorita senzorului sau PM 2.5, purificatorul ajusteaza automat puterea de purificare in functie de particulele fine detectate. Si sa nu uitam de functiile sale inteligente, care includ controlul prin Wi-Fi si compatibilitatea cu asistenti digitali precum Google Home, Alexa sau Siri. Plus.

Purificatoare de aer la oferta – de unde poti sa cumperi

Mai jos sunt magazinele pe care eu personal le frecventez si cand cumpar pentru mine dar si cand fac recomandari, deci puteti sa le vizitati si sa verificati preturile pentru a prinde cea mai buna oferta la purificatoare de aer.

purificator de aer de calitate si durabil

Cum alegi un purificator de aer bun: factori importanti de care sa tii cont

In cazul purificatoarelor de aer probabil ai vazut in specificatii niste termeni pe care nu ii cunosti si nu stii cum sa alegi purificatorul potrivit si ce valori trebuie sa aiba specificatiile respective. Mai jos am detaliat putin factorii importanti incat sa poti alege cel mai bun purificator de aer.

Capacitatea de recirculare a aerului (CADR)

CADR reprezinta volumul de aer filtrat pe care un purificator il poate curata intr-o ora. Este exprimat in metri cubi pe ora (mc/h) si ne ajuta sa intelegem eficienta cu care un purificator poate indeparta particulele poluante din aer, cum ar fi praful, polenul sau fumul. Un CADR mai mare indica faptul ca purificatorul este capabil sa filtreze aerul dintr-o incapere mai rapid si mai eficient.

Sa zicem ca ai un purificator cu un CADR mic intr-o camera mare. Chiar daca purificatorul este de calitate si foloseste filtre excelente, pur si simplu nu va avea capacitatea de a curata eficient intregul volum de aer din camera intr-un timp rezonabil. Aerul nu va fi la fel de curat pe cat ai dori. Pe de alta parte, un purificator cu un CADR adecvat dimensiunii camerei tale va asigura ca aerul este curatat eficient si rapid, imbunatatind astfel calitatea aerului pe care il respiri.

Cand esti in cautarea purificatorului perfect, ia in considerare dimensiunea spatiului in care intentionezi sa il folosesti. Verifica CADR-ul necesar pentru a mentine aerul din acea incapere curat si asigura-te ca purificatorul ales poate sa acopere acea suprafata eficient. Un purificator potrivit nu doar ca va face aerul din casa ta mai placut si mai sanatos, dar va fi si mai eficient din punct de vedere energetic, evitandu-se astfel rularea inutila sau suprasolicitarea aparatului.

Acoperirea suprafetei (in metri patrati)

Al factor destul de important de care eu cred ca trebuie sa tii cont este acoperirea suprafetei, adica numarul de metri patrati pe care aparatul ii poate curata eficient. Este ca si cum ai alege o pereche de pantofi: marimea conteaza! Daca ai un purificator prea mic pentru spatiul tau, este ca si cum ai incerca sa cureti o piscina cu o cana.

Ia in considerare spatiul in care planuiesti sa folosesti purificatorul. Fie ca este vorba despre dormitor, sufragerie sau poate biroul tau, fiecare camera are nevoile ei specifice. Producatorii ofera informatii despre suprafata maxima pe care o poate acoperi purificatorul lor, exprimata in metri patrati. Aceasta cifra se bazeaza pe capacitatea purificatorului de a recircula tot aerul dintr-o camera de mai multe ori pe ora, ceea ce este crucial pentru mentinerea calitatii aerului la un nivel optim.

A avea un purificator dimensionat corect pentru spatiul tau inseamna ca vei beneficia de eliminarea eficienta a particulelor nocive, alergenilor, mirosurilor neplacute si a altor poluanti din aer. Daca purificatorul este prea mic, s-ar putea sa nu observi o imbunatatire semnificativa a calitatii aerului, deoarece pur si simplu nu poate procesa volumul de aer din camera respectiva in mod eficient.

purificator de aer modern

Tipul de filtre utilizate (de exemplu, True HEPA, Carbon Activ)

Filtrele sunt inima purificatorului tau de aer; ele decid ce si cat de bine este indepartat din aerul pe care il respiri. Cele mai comune tipuri sunt filtrele HEPA (High Efficiency Particulate Air) si filtrele de Carbon Activ. Hai sa vedem ce face fiecare si de ce conteaza atat de mult.

Filtrele HEPA, si mai ales cele True HEPA, sunt niste adevarati eroi in prinderea particulelor super mici din aer, inclusiv polen, praf, acarieni, si chiar particule mai fine. Un filtru True HEPA retine peste 99.97% din particulele de marimea de 0.3 microni. Ce inseamna asta pentru tine? Practic, aerul din casa ta va fi mult mai curat, cu mai putine alergeni si particule care pot provoca iritatii sau probleme respiratorii.

Filtrele de Carbon Activ sunt maestrii in a elimina mirosurile si gazele. Aceste filtre absorb gazele si vaporii chimici, neutralizand mirosurile de gatit, fumul de tigara sau alte mirosuri neplacute. Asadar, daca esti sensibil la mirosuri sau locuiesti intr-o zona urbana cu poluare chimica, un filtru de Carbon Activ este ce ai nevoie.

Unele purificatoare combina aceste tipuri de filtre pentru a oferi o solutie completa – aer curat, fara particule sau mirosuri. Alegerea tipului de filtru depinde in mare masura de nevoile personale: daca ai alergii, un filtru HEPA ar putea fi esential; daca problema principala e mirosul, atunci cauta un model cu un bun filtru de Carbon Activ.

Eficienta filtrarii (procentaj de particule retinute)

Eficienta filtrarii e masurata de obicei in procente si se refera la capacitatea purificatorului de a capta si retine particule de o anumita dimensiune. De exemplu, un filtru True HEPA este recunoscut pentru eficienta sa de a filtra 99.97% din particulele cu dimensiunea de 0.3 microni. Ce inseamna asta pentru tine? Ei bine, cu cat procentajul e mai mare, cu atat aerul din casa ta va fi mai curat, si mai sanatos pentru tine si familia ta.

Acest factor e ceva care trebuie sa tineti cont neaparat, mai ales pentru persoanele care sufera de alergii sau de afectiuni respiratorii, deoarece un purificator cu o eficienta mare de filtrare poate elimina majoritatea alergenilor si iritantilor din aer. In plus, in vremuri in care suntem tot mai preocupati de raspandirea microbilor in aer, eficienta filtrarii devine un criteriu esential in asigurarea unei atmosfere sanatoase in locuinta.

Functii suplimentare (ionizare, UV-C)

Ionizarea transforma purificatorul de aer intr-un super-erou al aerului din casa ta. Prin generarea de ioni negativi, atrage particulele pozitiv incarcate din aer, cum ar fi praf, polen sau chiar particule de fum. Este ca si cum ai avea un magnet care atrage si neutralizeaza inamicii invizibili, lasand in urma un aer mai curat si mai sanatos. Mai mult decat atat, ionizarea poate ajuta la combaterea anumitor bacterii si alergeni, ceea ce este un bonus mare pentru cei dintre noi care suntem alergici sau vrem sa minimizam riscurile de sanatate.

Tehnologia UV-C foloseste lumina ultravioleta pentru a distruge microorganismele, inclusiv bacterii, virusuri, mucegaiuri si alte germeni. Practic, lumina UV-C strapunge nucleul acestor microorganisme si le saboteaza ADN-ul, impiedicandu-le sa se inmulteasca si sa provoace probleme de sanatate. Este o functie fantastica pentru a adauga un nivel suplimentar de curatenie aerului din casa ta, mai ales in sezoanele reci sau daca locuiesti intr-o zona cu probleme de umiditate sau mucegai.

Daca locuiesti intr-o zona urbana cu mult praf si poluare sau daca in casa ta sunt persoane cu alergii sau astm, ionizarea poate fi un adevarat ajutor. Iar UV-C este genial daca vrei sa te asiguri ca aerul din casa ta este cat se poate de curat si liber de germeni, mai ales daca familia ta trece frecvent prin raceli sau alte infectii.

Nivelul de zgomot

Gandeste-te unde vei plasa purificatorul. Daca intentionezi sa-l folosesti intr-un spatiu unde linistea e cheia, cum ar fi dormitorul sau poate un birou acasa, un purificator zgomotos poate deveni repede o sursa de frustrare. Un zgomot constant, chiar si unul de fundal, poate perturba concentrarea sau poate ingreuna adormirea.

Nivelul de zgomot este masurat in decibeli (dB), si, ca o regula generala, un purificator de aer pentru uz casnic ar trebui sa aiba un nivel de zgomot cat mai scazut posibil, ideal sub 50 dB pentru utilizare in timpul zilei si chiar mai mic, in jur de 30 dB, pentru noaptea. Multe purificatoare vin cu moduri speciale de functionare nocturna, care reduc viteza ventilatorului si, implicit, zgomotul produs, asigurandu-ti un somn linistit fara a compromite calitatea aerului.

Compatibilitatea cu aplicatii mobile si asistenti vocali

Sa zicem ca te intorci acasa dupa o zi lunga si obositoare. In loc sa cauti telecomanda purificatorului sau sa te deplasezi pana la el pentru a-l ajusta manual, pur si simplu scoti telefonul din buzunar si, cu cateva atingeri pe ecran, setezi purificatorul exact cum doresti. Sau si mai simplu, rostesti o comanda vocala si asistentul tau digital se ocupa de restul. Este o comoditate de neinlocuit.

Compatibilitatea cu aplicatii mobile inseamna ca poti monitoriza si controla calitatea aerului din casa ta de oriunde te-ai afla. Ai plecat in vacanta si ai uitat sa opresti purificatorul? Nicio problema, o poti face din aplicatie. Vrei sa te intorci intr-o casa cu aer proaspat si curat? Seteaza purificatorul sa inceapa sa functioneze cu putin timp inainte de sosirea ta acasa. Aceste aplicatii iti pot oferi chiar si rapoarte detaliate despre calitatea aerului, istoricul purificarii si cand e timpul sa schimbi filtrele.

Integrarea cu asistenti vocali precum Google Home, Alexa sau Siri aduce un plus de accesibilitate. Daca ai mainile ocupate sau pur si simplu vrei sa iti optimizezi casa pentru comenzi vocale, a avea un purificator de aer compatibil este esential. Poti sa ajustezi setarile, sa verifici starea filtrului sau sa iti informezi vizitatorii despre calitatea aerului din casa ta, totul fara sa atingi un singur buton.

Prezenta senzorilor de calitate a aerului

Senzorii de calitate a aerului sunt practic ochii si urechile purificatorului. Ei masoara nivelurile de poluanti si particule fine din aerul din incapere, permitand purificatorului sa ajusteze automat viteza ventilatorului si intensitatea purificarii. Ce inseamna asta pentru tine? Simplu spus, nu trebuie sa iti bati capul ajustand manual setarile dispozitivului in functie de calitatea aerului sau de activitatile din casa – purificatorul se ocupa de tot.

Un senzor de calitate a aerului performant asigura ca aerul din incapere este constant monitorizat. Daca gatesti, de exemplu, si nivelul particulelor sau al mirosurilor creste, purificatorul detecteaza aceasta schimbare si isi intensifica activitatea pentru a curata aerul mai rapid. Pe de alta parte, daca aerul din incapere este deja curat, purificatorul poate reduce activitatea, economisind astfel energie.

Functii de confort (mod sleep, timer, blocare acces copii)

Modul sleep este un adevarat erou in timpul noptilor. Purificatoarele de aer care ofera aceasta functie functioneaza la o viteza mai mica si intr-un mod mai silentios, asigurand ca nu esti deranjat de zgomot in timp ce dormi. Asta inseamna aer curat, fara compromisuri cand vine vorba de un somn odihnitor. E ca si cum purificatorul stie sa sopteasca, in loc sa vorbeasca, pastrand totodata un mediu sanatos in jurul tau.

Timerul iti permite sa programezi cand sa se opreasca sau sa porneasca purificatorul, oferindu-ti control complet asupra utilizarii si ajutandu-te sa economisesti energie. Vrei sa te trezesti intr-o casa cu aer proaspat, fara sa fie nevoie sa lasi aparatul pornit toata noaptea? Seteaza timerul si lasa magia sa se intample. Este o modalitate excelenta de a te bucura de aer curat exact cand ai nevoie, fara a irosi resurse inutil.

Blocarea accesului pentru copii este cruciala pentru familiile cu micuti curiosi. Orice parinte stie ca, daca exista butoane, copiii vor vrea sa le apese. Aceasta functie previne modificarile accidentale ale setarilor purificatorului, asigurand ca micutii nu vor schimba viteza ventilatorului sau nu vor opri dispozitivul in timp ce incearca sa exploreze. Este o liniste sufleteasca binevenita, stiind ca purificatorul tau nu devine o jucarie costisitoare.

persoana care foloseste un purificator de aer bun

Intrebari frecvente despre purificatoarele de aer

Cat de des trebuie sa schimb filtrele la un purificator de aer?

purificator aer philips

Majoritatea filtrelor HEPA ar trebui inlocuite o data la 6 pana la 12 luni, in timp ce filtrele de carbon activ ar putea avea nevoie de schimbare mai frecvent, in functie de cat de tare lucreaza sa neutralizeze mirosurile din casa ta. Desigur, daca purificatorul tau e pus la treaba intr-o zona cu mult praf sau polen, s-ar putea sa fie nevoie sa le schimbi ceva mai des. Pe scurt, un check regulat te va ajuta sa tii aerul din casa proaspat si curat, fara prea mult bataie de cap.

Purificatorul de aer este eficient impotriva alergenilor si polenului?

Da, purificatorul de aer este ca un cavaler in armura stralucitoare cand vine vorba de lupta impotriva alergenilor si polenului. Cu ajutorul filtrelor sale puternice, precum cele HEPA (High Efficiency Particulate Air), purificatorul retine si inlatura chiar si cele mai mici particule de praf, polen sau alte alergene din aerul din casa ta. Asta inseamna ca poti spune adio stranuturilor neasteptate si ochilor in lacrimi, oferindu-ti o respiratie usoara si un mediu mult mai placut in locuinta ta. Este o alegere inteligenta pentru oricine cauta sa scape de efectele nedorite ale alergiilor si sa se bucure de aer curat si proaspat in fiecare zi.

Purificatorul de aer poate elimina mirosurile neplacute?

purificator aer performant

Multumita filtrului de Carbon Activ pe care multe modele il includ, purificatoarele de aer absorb eficient mirosurile de mancare, fum, animale de companie sau orice alta sursa care iti poate afecta confortul olfactiv. Practic, acest filtru actioneaza ca un magnet pentru mirosuri, lasand in urma un aer curat si proaspat. Deci, da, daca te confrunti cu mirosuri persistente in casa ta, un purificator de aer ar putea fi solutia pe care o cauti.

Pot folosi purificatorul de aer intr-o camera cu ferestre deschise?

Desigur, poti folosi un purificator de aer chiar si cu ferestrele deschise, dar sa stii ca eficienta lui va fi ceva mai mica in acest caz. Gandeste-te asa: purificatorul lucreaza sa curete aerul din incapere, dar cu ferestrele deschise, aerul din exterior, impreuna cu toate particulele si poluantii lui, va intra continuu. Asta inseamna ca purificatorul va trebui sa munceasca mai mult pentru a mentine aerul din camera curat. Este ca si cum ai incerca sa cureti podeaua in timp ce cineva tot aduce noroi in casa. Deci, da, functioneaza, dar pentru rezultate optime, e bine sa tii ferestrele inchise cand il folosesti.

Purificatoarele de aer consuma multa energie?

purificator aer ieftin

Majoritatea purificatoarelor de aer sunt destul de eficiente din punct de vedere energetic. Asta inseamna ca, desi le poti lasa sa-si faca treaba chiar si 24/7, nu o sa simti o diferenta majora la costurile de energie. Desigur, consumul specific poate varia in functie de model si de cat de intens il folosesti, dar in general, tehnologia moderna a avansat suficient incat sa nu te faca sa te gandesti de doua ori inainte de a apasa butonul de pornire. Asadar, poti respira usurat – si asta in mai multe sensuri decat unul!

Probleme si posibile rezolvari la purificatoarele de aer

Problema identificataPosibila rezolvare
Purificatorul nu pornesteVerifica alimentarea cu energie; asigura-te ca este conectat corect la priza.
Zgomot excesiv in timpul functionariiCurata sau inlocuieste filtrele; verifica daca unitatea este asezata pe o suprafata stabila.
Miros neplacut venind de la purificatorInlocuieste filtrele; curata interiorul aparatului conform instructiunilor producatorului.
Indicatorul de filtru ramane aprinsReseteaza indicatorul de schimbare a filtrului dupa inlocuirea acestuia.
Scaderea eficientei de purificareInlocuieste filtrele uzate; curata pre-filtrul si asigura-te ca purificatorul nu este obstructionat.
Aerul eliberat pare prea uscatFoloseste un purificator cu umidificator incorporat sau un umidificator separat.
Purificatorul se opreste neasteptatVerifica daca exista o programare activa (timer) sau daca senzorii detecteaza calitate buna a aerului.
Lumini de functionare prea intenseUtilizeaza modul sleep sau regleaza luminozitatea conform instructiunilor producatorului.
Conectivitate Wi-Fi instabilaRestart la router și purificator; asigura-te ca semnalul Wi-Fi este puternic in zona purificatorului.
Comenzi vocale nu functioneazaVerifica compatibilitatea cu asistentul vocal si conexiunea la internet.
Eliberare de aer rece in cameraVerifica daca modelul are functie de incalzire; ajusteaza setarile sau directionarea fluxului de aer.
probleme la purificatorul de aer si potentiale rezolvari

Concluzie

Acestea sunt cele mai bune purificatoare de aer disponibile acum. Poti alege si alte modele pe magazinele pe care le-am lasat sub topul cu produsele.

A fost util acest articol?

Alege o stea pentru a vota

Nota medie: 4.6 / 5. Voturi: 22

Nu sunt voturi pana acum

Costin

Orice recomandare facuta de mine sta la baza experientei acumulate ca si consultant de vanzari. In 7 ani de vanzari am prins destula experienta incat sa pot spune ca am capacitatea de a recomanda orice produs electronic si electrocasnic. :)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *